Weekmenu week: 05 (30-01 t/m 03-02)

Dinner

1. Romige pasta pesto met kipfilet, tomaatjes, rucola en Italiaanse groenten

2. Vega romige pasta pesto met vega-kip stukjes, tomaatjes, rucola en Italiaanse groenten

3. Lemon grass chicken met wok groenten en basmati rijst

4. Vega Lemon grass tofu met wok groenten en basmati rijst

Lunch

1. Poke bowl kip

2. Poke bowl tonijn

3. Poke bowl vega

4. Proteïne pancakes fruit en maple syrup

Ontbijt

1. Proteïne banana bread

2. Vanille kwark bowl met pistache en mango

3. Vanille kwark bowl met aardbeien en blauwe bessen

4. Proteïne red velvet cookie

Klanten
Als klant van onze maaltijdservice kun je gemakkelijk je voorkeuren opgeven in ons klantenportal. Je kunt in het formulier aangeven welke gerechten je wilt en wanneer je deze wilt ontvangen. 

Dieetwensen
In overleg met onze chef kunnen deze maaltijden aangepast worden aan het dieet dat je volgt, zodat je toch kunt genieten van smakelijke, voedzame maaltijden zonder dat je af hoeft te wijken van je dieet. 

Onze maaltijdservice

Onze maaltijdservice biedt een wekelijks wisselend aanbod van voedzame maaltijden, zodat je de keuze hebt uit verschillende opties die het beste aansluiten op jouw behoeften en situatie. Of je nu een bepaald dieet volgt, een druk leven leidt of gewoon gezonde maaltijden wilt eten, we hebben een service die bij je past.

Veelgestelde vragen.

In overleg kunnen wij de maaltijd(en) warm bezorgen. Neem hiervoor contact op via de telefoon of WhatsApp: 0637446290
Jazeker! Wekelijks bieden wij voldoende affwisseling in vega, vegaterisch, vlees en vis gerechten.
U kunt onze maaltijden 4 dagen in de koelkast bewaren en wanneer nodig 30 dagen in de vriezer. Bewaren in de diepvries komt de smaak niet ten goede.
Dit kan je direct bij het afrekenen doen. Wil je je maaltijden liever niet voor meerdere dagen doorgeven? Dat is geen enkel probleem. Telefonisch of via WhatsApp kunnen maaltijden voor 12.00 uur dezelfde dag doorgegeven worden.
Je kan onze maaltijden opwarmen in de magnetron, koekenpan of oven. Indien u de maaltijden wilt opwarmen in de magnetron dien je de magnetron in te stellen op 600 of 700 watt voor 4 a 5 minuten. Voor het opwarmen in de koekenpan, gedurende 4-5 minuten op matig vuur opwarmen. Kies je voor het opwarmen in de oven, graag in een ovenschaal of vuurvast bord plaatsen. Verwarm de oven voor op 120 graden en verwarm het gerecht in circa 15-20 minuten naar wens warm.
U kunt de maaltijden via IDEAL betalen op de website. Heeft u hier problemen mee? Neem dan contact op via de Whatsapp, telefoon of email. Ook is het mogelijk om contactloos bij de deur te pinnen of contant te betalen.
Dit is mogelijk, neem hiervoor wel eerst contact op met 0637446290.