Menu maaltijdservice

Elke vrijdag keuze uit een nieuw menu.

Het huidige weeknummer is: 23

Dinner

1. Rendang wok met beef gehakt, wok groenten en witte rijst

2. Vega rendang wok met vega-gehakt, wok groenten en witte rijst

3. Rode pesto pasta met kip, rucola, groenten en parmezaanse kaas

4. Vega rode pesto pasta met vega-kip, rucola, groenten en parmezaanse kaas

Lunch

1. Zomerse noodle salade kip

2. Vega zomerse noodle salade

3. Protein pancakes blueberries maple syrup

4. Protein pancakes chocolate

Ontbijt

1. Vanille kwark met mango en pistache

2. Vanille kwark met chocolade chips en aardbei

3. Spelt Banana pancakes fruit

4. Spelt Banana pancakes nootjes

Dinner

1. Romige pasta met groenten, kip, rucola en tomaatjes.

2. Vega romige pasta met groenten, vega-kip stukjes, rucola en tomaatjes

3. Honey soy garlic chicken met witte rijst en boontjes

4. Vega Honey soy garlic met tempeh, witte rijst en boontjes

Lunch

1. Koolsla/mango kip salade

2. Vega koolsla/mango salade

3. Protein pancakes met vers fruit en maple syrup

4. Protein pancakes met chocolate chips en maple syrup

Ontbijt

1. Overnight oats appel kaneel

2. Overnight oats blueberries

3. Mango kwark met pistache

4. Mango kwark met gepofte spelt

Je kunt de gerechten hier bestellen. 

Klant
Als klant van onze maaltijdservice kun je gemakkelijk je voorkeuren opgeven in ons klantenportal. Je kunt in het formulier aangeven welke gerechten je wilt en wanneer je deze wilt ontvangen. 

Dieetwensen
In overleg met onze chef kunnen deze maaltijden aangepast worden aan het dieet dat je volgt, zodat je toch kunt genieten van smakelijke, voedzame maaltijden zonder dat je af hoeft te wijken van je dieet. 

Onze maaltijdservice

Onze maaltijdservice biedt een wekelijks wisselend aanbod van voedzame maaltijden, zodat je de keuze hebt uit verschillende opties die het beste aansluiten op jouw behoeften en situatie. Of je nu een bepaald dieet volgt, een druk leven leidt of gewoon gezonde maaltijden wilt eten, we hebben een service die bij je past.

Veelgestelde vragen.

Elke vrijdag vullen wij het menu aan met nieuwe gerechten.
  1. Je kunt zelf een maaltijdservice bestellen via onze online winkel.
  2. Na het afronden van de betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar onze keuzepagina. Hier kies je de week, de gerechten voor de gekozen week, de gewenste bezorgtijden en hier kan je eventuele wensen doorgeven, zoals ingrediënten die je niet lust of waar je allergisch voor bent.
Deadline voor de maaltijdservice is altijd maandag 12 uur voor dezelfde week. Wil je een bepaalde week mee-eten? Zorg er dan voor dat jouw keuze in ieder geval voor maandag 12 uur bij ons binnen is door het formulier in te vullen.

De maaltijden kun je 4 dagen in de koelkast bewaren en wanneer nodig 30 dagen in de vriezer. Het bewaren in de diepvries komt de smaak niet ten goede.

Je kunt onze maaltijden opwarmen in de magnetron, koekenpan of oven. Magnetron: 600-700 watt, 4-5 minuten. Koekenpan: 4-5 minuten op matig vuur. Oven: in een ovenschaal op 120 graden, 15-20 minuten.

Elke week bieden wij een ruime variatie aan gerechten aan, waaronder vegetarische, vega, vlees- en visgerechten. Naast deze opties staan wij ook open voor andere dieetwensen. Je kunt ons hierover altijd informeren en we zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze maaltijden aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Op dit moment bieden wij twee bezorgmomenten aan, namelijk tussen 13:00-16:00 en tussen 16:00-19:00. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de maaltijden op een afgesproken tijdstip bij ons af te halen. Mocht er tussendoor wat wijzigen dan kan je dit doorgeven via WhatsApp. 

Je kunt de maaltijden afrekenen via onze IDEAL module in de online winkel. Neem contact met ons op als je dit liever niet hebt. We kunnen dan kijken naar een alternatieve betaalmethode.

Het is mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan de maaltijden die je hebt doorgegeven. Je doorgeven via WhatsApp. Houd er wel rekening mee dat dit tijdig gebeurt, omdat wij op tijd rekening moeten houden met de aangevraagde maaltijden.