Menu maaltijdservice

Elke vrijdag keuze uit een nieuw menu.

Het huidige weeknummer is: 47

Dinner

1. Marrokaanse harissa kip met abrikozen, bulger en gegrilde groenten

2. Vega marrokaanse harissa met tempeh, abrikozen, bulger en gegrilde groenten

3. Sweet en sour kip met sesam zaadjes, broccoli en rijst

4. Vega sweet en sour tofu met sesam zaadjes, broccoli en rijst

Lunch

1. Poke bowl kip

2. Poke Bowl vis

3. Poke bowl Vega

4. Protein pancakes fruit en Maple syrup

Ontbijt

1. Bosvruchten kwark bowl met kokos en nootjes

2. Bosvruchten kwark bowl met mango en aardbei

3. Carrot cake met nootjes

4. Carrot cake met chocolate

Dinner

1. Healthy bami kip met wok groenten, seroendeng en sate

2. Vega healthy bami met tofu reepjes, wok groenten, seroendeng en sate

3. Pasta el fredo met broccoli, kip uit de oven en parmezaan

4. Vega pasta el fredo met broccoli, Vega-kip stukjes en parmezaan

Lunch

1. Bulger salade marrokaanse kip, abrikoos en salade

2. Vega bulger salade met witte kaas en abrikoos en salade

3. Protein pancakes speculoos fruit

4. Protein pancakes met speculoos en chocolate

Ontbijt

1. Stracciatella kwark bowl met aardbeien

2. Stracciatella kwark bowl met granola en mango

3. Protein banana bread

4. Protein banana bread choco

Je kunt de gerechten hier bestellen. 

Klant
Als klant van onze maaltijdservice kun je gemakkelijk je voorkeuren opgeven in ons klantenportal. Je kunt in het formulier aangeven welke gerechten je wilt en wanneer je deze wilt ontvangen. 

Dieetwensen
In overleg met onze chef kunnen deze maaltijden aangepast worden aan het dieet dat je volgt, zodat je toch kunt genieten van smakelijke, voedzame maaltijden zonder dat je af hoeft te wijken van je dieet. 

Onze maaltijdservice

Onze maaltijdservice biedt een wekelijks wisselend aanbod van voedzame maaltijden, zodat je de keuze hebt uit verschillende opties die het beste aansluiten op jouw behoeften en situatie. Of je nu een bepaald dieet volgt, een druk leven leidt of gewoon gezonde maaltijden wilt eten, we hebben een service die bij je past.

Veelgestelde vragen.

Elke vrijdag vullen wij het menu aan met nieuwe gerechten.
  1. Je kunt zelf een maaltijdservice bestellen via onze online winkel.
  2. Na het afronden van de betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar onze keuzepagina. Hier kies je de week, de gerechten voor de gekozen week, de gewenste bezorgtijden en hier kan je eventuele wensen doorgeven, zoals ingrediënten die je niet lust of waar je allergisch voor bent.
Deadline voor de maaltijdservice is altijd maandag 12 uur voor dezelfde week. Wil je een bepaalde week mee-eten? Zorg er dan voor dat jouw keuze in ieder geval voor maandag 12 uur bij ons binnen is door het formulier in te vullen.

De maaltijden kun je 4 dagen in de koelkast bewaren en wanneer nodig 30 dagen in de vriezer. Het bewaren in de diepvries komt de smaak niet ten goede.

Je kunt onze maaltijden opwarmen in de magnetron, koekenpan of oven. Magnetron: 600-700 watt, 4-5 minuten. Koekenpan: 4-5 minuten op matig vuur. Oven: in een ovenschaal op 120 graden, 15-20 minuten.

Elke week bieden wij een ruime variatie aan gerechten aan, waaronder vegetarische, vega, vlees- en visgerechten. Naast deze opties staan wij ook open voor andere dieetwensen. Je kunt ons hierover altijd informeren en we zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze maaltijden aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Op dit moment bieden wij twee bezorgmomenten aan, namelijk tussen 13:00-16:00 en tussen 16:00-19:00. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de maaltijden op een afgesproken tijdstip bij ons af te halen. Mocht er tussendoor wat wijzigen dan kan je dit doorgeven via WhatsApp. 

Je kunt de maaltijden afrekenen via onze IDEAL module in de online winkel. Neem contact met ons op als je dit liever niet hebt. We kunnen dan kijken naar een alternatieve betaalmethode.

Het is mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan de maaltijden die je hebt doorgegeven. Je doorgeven via WhatsApp. Houd er wel rekening mee dat dit tijdig gebeurt, omdat wij op tijd rekening moeten houden met de aangevraagde maaltijden.