Eigenaar

Ik ben Mathijs Bannink, 28 jaar en eigenaar van Healthy way. Als kleine jongen was ik al bezig met eten. Verse aardbeien uit de tuin plukken en van bessen de heerlijkste jam maken samen met mijn moeder en zus. Het verbaasde dan ook niemand dat ik terecht kwam op de koks opleiding. Al snel merkte ik tijdens de opleiding dat mijn passie lag bij verse ingrediënten en “Healthy” eten. Naast de opleiding afgerond te hebben als chef kok, heb ik de opleiding voeding en sport afgerond. Inmiddels 4 jaar geleden ben ik het bedrijf begonnen. Ze vonden het heerlijk, verzorgd en boven verwachting goed. Ik merkte dat ik hier meer mee moest gaan doen en begon het langzaam uit te breiden door Groningen.

Mijn visie is veel mensen gezond en lekker te laten eten en een gezonde levensstijl aan te bieden door gemak van onze service!

Chef

Mijn naam is Andreas. 29 jaar en nu al ongeveer 12 jaar kok! Mijn eerste baantje was in de spoelkeuken. Na een jaar besloot ik om te beginnen met de koksopleiding, waar ik Mathijs heb leren kennen. Na 4 jaar hebben we samen onze diploma gehaald. Na de koksopleiding ben ik naar Bonaire verhuisd, waar ik ervaring heb opgedaan in verschillende wereld keukens. Als snel ben ik begonnen met werken als chef en leermeester en heb dit de afgelopen jaren met plezier gedaan. Inmiddels werk ik al weer bijna 2 jaar samen met Mathijs bij Healthy Way en heb het hier erg naar mijn zin!

Ik hoop jullie binnenkort bij Healthy Way te zien. Tot snel!