Maaltijdservice.

Onze maaltijdservice biedt maaltijden op momenten dat het jou goed uitkomt. Onze maaltijden zijn geschikt voor iedereen, of je nu een sporter, ondernemer, student of gewoon druk bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over het bereiden van je eigen maaltijden, want wij zorgen ervoor dat alles klaar is. Het enige dat jij hoeft te doen is het opwarmen van de maaltijden.

Onze werkwijze

Kies de juiste service

Je kunt kiezen voor ontbijt, lunch en dinner, zowel los of gecombineerd. Na betaling kan je de gewenste maaltijden kiezen voor de week. Bekijk het weekmenu hier

Vers bereid

De maaltijden worden vers bereid door onze chef. Wij werken uitsluitend met dagverse producten die op dezelfde dag worden ingekocht.

Thuisbezorgd

Wij bezorgen de maaltijden bij je thuis en op het moment dat het jou het beste uitkomt. Op dit moment bieden wij verschillende bezorg momenten per week aan.

Eetsmakelijk

Je kunt onze maaltijden opwarmen in de magnetron, koekenpan of oven. Magnetron: 600-700 watt, 4-5 minuten. Koekenpan: 4-5 minuten op matig vuur. Oven: in een ovenschaal op 120 graden, 15-20 minuten.

Onze maaltijdservice

Onze maaltijdservice biedt een wekelijks wisselend aanbod van voedzame maaltijden, zodat je de keuze hebt uit verschillende opties die het beste aansluiten op jouw behoeften en situatie. Of je nu een bepaald dieet volgt, een druk leven leidt of gewoon gezonde maaltijden wilt eten, we hebben een service die bij je past.

Veelgestelde vragen.

Elke vrijdag vullen wij het menu aan met nieuwe gerechten.
  1. Je kunt zelf een maaltijdservice bestellen via onze online winkel.
  2. Na het afronden van de betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar onze keuzepagina. Hier kies je de week, de gerechten voor de gekozen week, de gewenste bezorgtijden en hier kan je eventuele wensen doorgeven, zoals ingrediënten die je niet lust of waar je allergisch voor bent.
Deadline voor de maaltijdservice is altijd maandag 12 uur voor dezelfde week. Wil je een bepaalde week mee-eten? Zorg er dan voor dat jouw keuze in ieder geval voor maandag 12 uur bij ons binnen is door het formulier in te vullen.

De maaltijden kun je 4 dagen in de koelkast bewaren en wanneer nodig 30 dagen in de vriezer. Het bewaren in de diepvries komt de smaak niet ten goede.

Je kunt onze maaltijden opwarmen in de magnetron, koekenpan of oven. Magnetron: 600-700 watt, 4-5 minuten. Koekenpan: 4-5 minuten op matig vuur. Oven: in een ovenschaal op 120 graden, 15-20 minuten.

Elke week bieden wij een ruime variatie aan gerechten aan, waaronder vegetarische, vega, vlees- en visgerechten. Naast deze opties staan wij ook open voor andere dieetwensen. Je kunt ons hierover altijd informeren en we zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze maaltijden aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Op dit moment bieden wij twee bezorgmomenten aan, namelijk tussen 13:00-16:00 en tussen 16:00-19:00. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de maaltijden op een afgesproken tijdstip bij ons af te halen. Mocht er tussendoor wat wijzigen dan kan je dit doorgeven via WhatsApp. 

Je kunt de maaltijden afrekenen via onze IDEAL module in de online winkel. Neem contact met ons op als je dit liever niet hebt. We kunnen dan kijken naar een alternatieve betaalmethode.

Het is mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan de maaltijden die je hebt doorgegeven. Je doorgeven via WhatsApp. Houd er wel rekening mee dat dit tijdig gebeurt, omdat wij op tijd rekening moeten houden met de aangevraagde maaltijden.