Maaltijdservice

Wij bieden een wekelijks variërend menu met maar liefst 36 verschillende gerechten van ontbijt, lunch tot avond eten! Wij verzorgen de bereiding tot aan de bezorging zodat we de juiste kwaliteit kunnen leveren die je van ons gewend bent.

Wanneer wij je bestelling in goed orde hebben ontvangen, gaan wij gelijk voor je aan de slag. Wij verzorgen de bereiding tot aan de bezorging, zodat we de juiste kwaliteit kunnen leveren die je van ons gewend bent.

Diner
Proefpakket
Lunch
Diner & lunch
Complete

Healthy Way

Hoe werkt het?

Je kan je pakket helemaal samenstellen gebaseerd op je persoonlijke voorkeuren. Welke variant wil je? Voor hoeveel personen? Voor hoeveel dagen? Wanneer wil je je eerste maaltijden ontvangen? Wil je je maaltijden per dag of om de twee dagen bezorgd krijgen?

Let op!  Elke vrijdag vanaf 12.00 staan de nieuwe gerechten voor de week erna online geef voor maandag 12.00 je gepersonaliseerde box door. Ben je het vergeten? , dan krijg je een verrassings box! Uiteraard houden wij dan rekening met allergieën en diet wensen. 

Wil je je box tijdelijk stopzetten of pauzeren? Doe dit ook gemakkelijk via je eigen portaal!

In verband met de schaal van ons bedrijf berperken we ons momenteel tot het bezorggebied in de gemeente Groningen. Bij het afrekenen kan je zien of we bij jou bezorgen. Woon je buiten het bezorggebied? Neem dan alsnog contact met ons op om te kijken wat we kunnen regelen.