Maaltijdkeuze

Weekmenu

Dinner
1.Pad Thai met kipfilet, groenten en kokos
2.Vega pad Thai met tofu, groenten en kokos
3. Indiase kip met doperwten, gele rijst en groenten
4. Vega Indiase tofu met doperwten, gele rijst en groenten

Lunch
1. Poke bowl kip
2. Poke bowl vega
3. Gado Gado bowl kip
4. Vega Gado Gado bowl

Ontbijt
1. Aardbei bowl met verse aardbeitjes
2. Aardbei bowl met choco
3. Overnight oats
4. Overnight oats kokos

Dinner
1. Noodles teriyaki met broccoli roosjes en sesam
2. Vega noodles tofu met broccoli roosjes en sesam
3. Hoisin noodles met kip, honing en gember
4. Vega hoisin noodles met tempeh, honing en gember

Lunch
1. Rijkgevulde pasta salade kip
2. Vega Rijkgevulde pasta salade
3. Poke bowl kip
4. Poke bowl vega

Ontbijt
1. Granola bars met dadels
2. Granola bars met kokos
3. Aardbei bowl met verse aardbeitjes
4. Aardbei bowl met choco

Veelgestelde vragen

Elke vrijdag vullen wij het menu aan met nieuwe gerechten.
  1. Je kunt zelf een maaltijdservice bestellen via onze online winkel.
  2. Na het afronden van de betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar onze keuzepagina. Hier kies je de week, de gerechten voor de gekozen week, de gewenste bezorgtijden en hier kan je eventuele wensen doorgeven, zoals ingrediënten die je niet lust of waar je allergisch voor bent.
Deadline voor de maaltijdservice is altijd maandag 12 uur voor dezelfde week. Wil je een bepaalde week mee-eten? Zorg er dan voor dat jouw keuze in ieder geval voor maandag 12 uur bij ons binnen is door het formulier in te vullen.

De maaltijden kun je 4 dagen in de koelkast bewaren en wanneer nodig 30 dagen in de vriezer. Het bewaren in de diepvries komt de smaak niet ten goede.

Je kunt onze maaltijden opwarmen in de magnetron, koekenpan of oven. Magnetron: 600-700 watt, 4-5 minuten. Koekenpan: 4-5 minuten op matig vuur. Oven: in een ovenschaal op 120 graden, 15-20 minuten.

Elke week bieden wij een ruime variatie aan gerechten aan, waaronder vegetarische, vega, vlees- en visgerechten. Naast deze opties staan wij ook open voor andere dieetwensen. Je kunt ons hierover altijd informeren en we zullen samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze maaltijden aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Op dit moment bieden wij twee bezorgmomenten aan, namelijk tussen 13:00-16:00 en tussen 16:00-19:00. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de maaltijden op een afgesproken tijdstip bij ons af te halen. Mocht er tussendoor wat wijzigen dan kan je dit doorgeven via WhatsApp. 

Je kunt de maaltijden afrekenen via onze IDEAL module in de online winkel. Neem contact met ons op als je dit liever niet hebt. We kunnen dan kijken naar een alternatieve betaalmethode.

Het is mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan de maaltijden die je hebt doorgegeven. Je doorgeven via WhatsApp. Houd er wel rekening mee dat dit tijdig gebeurt, omdat wij op tijd rekening moeten houden met de aangevraagde maaltijden.