Veelgestelde vragen

In overleg kunnen wij de maaltijd(en) warm bezorgen. Neem hiervoor contact op via de telefoon of WhatsApp: 0637446290
Jazeker! Wekelijks bieden wij voldoende affwisseling in vega, vegaterisch, vlees en vis gerechten.
U kunt onze maaltijden 4 dagen in de koelkast bewaren en wanneer nodig 30 dagen in de vriezer. Bewaren in de diepvries komt de smaak niet ten goede.
Dit kan je direct bij het afrekenen doen. Wil je je maaltijden liever niet voor meerdere dagen doorgeven? Dat is geen enkel probleem. Telefonisch of via WhatsApp kunnen maaltijden voor 12.00 uur dezelfde dag doorgegeven worden.
Je kan onze maaltijden opwarmen in de magnetron, koekenpan of oven. Indien u de maaltijden wilt opwarmen in de magnetron dien je de magnetron in te stellen op 600 of 700 watt voor 4 a 5 minuten. Voor het opwarmen in de koekenpan, gedurende 4-5 minuten op matig vuur opwarmen. Kies je voor het opwarmen in de oven, graag in een ovenschaal of vuurvast bord plaatsen. Verwarm de oven voor op 120 graden en verwarm het gerecht in circa 15-20 minuten naar wens warm.
U kunt de maaltijden via IDEAL betalen op de website. Heeft u hier problemen mee? Neem dan contact op via de Whatsapp, telefoon of email. Ook is het mogelijk om contactloos bij de deur te pinnen of contant te betalen.
Dit is mogelijk, neem hiervoor wel eerst contact op met 0637446290.