fbpx
0.00 / 0 items

Je winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen

Fantastisch Nieuws!

Het is maandag en dus weer een nieuwe week. Een nieuwe week die voor ons begint met het delen van fantastisch nieuws! Het gaat de laatste maanden hartstikke lekker met Healthy Way en wij zijn klaar om de volgende stap te zetten.
Maar wat gaan we doen? Tromgeroffel………. 🥁🥁🥁

HEALTHY WAY FOODSPOT 💚
Healthy Way opent een fysieke winkel in het centrum van Groningen! Hoe gaaf is dat? Na jaren maaltijden bezorgen bij jou thuis is het nu tijd om een plek te creëren waar jij ook eens bij ons op ‘thuis’ kunnen komen. Het vestigingsadres van deze nieuwe healthy foodspot zal Carolieweg 21 worden. 📍 Dit is het gezellige straatje tussen de Oosterstraat en de Herestraat. Wanneer de corona-toestanden eindelijk voorbij zijn, bieden wij jou hier ontbijt, lunch, gezonde snacks en overheerlijke verse juices! 🥥🥝🍎 Met een uitgebreid assortiment wordt dit de ideale plek om gezond, vers en lekker te lunchen midden in de stad. Wij kunnen dan ook niet wachten om de deuren te openen en jullie allemaal te ontvangen. Nog heel even geduld….
navigatie foodspot
Dan het volgende. Onze overheerlijke nieuwe Cookies. Je hebt ze misschien al voorbij zie komen op onze Instagram-pagina. Maar wat zijn ze lekker…. Groot van stuk en een genot tot de laatste kruimel. De Cookies zijn vanaf nu ook beschikbaar op de website en eenvoudig toe te voegen aan jouw persoonlijke bestelling. De keuze is reuze. Welke ga jij proberen?

Stawberry Protein Cookie 🍓
Vanille Proteïne Cookie met zonnebloempitten, gevriesdroogde aardbeien en frambozen door het deeg. Afgetopt met een drizzle van witte chocolade en verkruimelde gevriesdroogde aardbeien.

Chai Cookie 🥥
Havermeel kokos Cookie gekruid met gember, kurkuma, citroen, kaneel, kruidnagel en steranijs. Met cashew- en pistachenoten gerold door het deeg. Gevuld met een cashewnoten icing kern en afgetopt met cashewnoten.

Chocolate Chip Oats Cookie 🍫
Havermout cookie met pure chocolate chips (Onze persoonlijke favoriet!)
Ideaal als tussendoortje of om jezelf te verwennen!🍪😋
cookie
Hiernaast hebben we variërende cookies die iets minder ‘healthy’ zijn, maar wel erg lekker! Bekijk het gehele aanbod via de app of stuur Mathijs een appje. 📲
Het nieuwe menu staat sinds vrijdagavond ook weer online. We hebben weer een hoop maaltijden samengesteld, aarzel niet en bestel jouw favoriete, gezonde maaltijden. Bekijk het hele menu via de knop hieronder!
Healthy Way wenst je een fijne week!

Met vriendelijke groeten,
Team Healthy Way

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Contactgegevens

Carolieweg 21
9711LR
Groningen

Mail: info@healthy-way.nl
Tel.: 050-2340889
WhatsApp: 06-37446290
KVK: 71638849

Onze pakketten

Middel 1@4x (1)

© 2021 Healthy Way - Created by Webexos.

X
Ga naar WhatsApp
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
.Heb je een vraag of wil je je maaltijden doorgeven? Maak dan gebruik van ons WhatsApp nummer.