fbpx
0.00 / 0 items

Je winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen

Wij gaan uitbreiden

GOED NIEUWS ✅ : Wij gaan uitbreiden! Onze gezonde en dagverse maaltijden worden vanaf 15 februari ook bezorgd in Drenthe en Friesland. Na meer dan 100 tevreden klanten en 36 Google-reviews in Groningen breiden we het bezorg gebied enorm uit en kunnen wij nog meer klanten helpen aan onze gezonde maaltijd.

Om onze gezonde en dagverse maaltijden ook in deze provincies op een passende wijze te kunnen leveren bezorgen wij vanaf nu met onze speciale Healthy Way-bus 🚛 . Hiermee rijden wij door heel Noord-Nederland (dus ook in het huidige bezorg gebied in Groningen) en ziet u ons vanaf ver al aankomen.

Om een goede start te maken in deze provincies hebben wij een speciale actie bedacht. Heeft u een kennis, vriend, collega of familielid die in Drenthe of Friesland woont en onze services wel kan gebruiken? Zorg ervoor dat hij of zij zich aanmeldt bij Healthy Way en wij belonen jullie beide met 10% korting op jullie volgende bestelling. WIN-WIN toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Contactgegevens

Carolieweg 21
9711LR
Groningen

Mail: info@healthy-way.nl
Tel.: 050-2340889
WhatsApp: 06-37446290
KVK: 71638849

Onze pakketten

Middel 1@4x (1)

© 2021 Healthy Way - Created by Webexos.

X
Ga naar WhatsApp
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
.Heb je een vraag of wil je je maaltijden doorgeven? Maak dan gebruik van ons WhatsApp nummer.