fbpx
0.00 / 0 items

Je winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen

Een kijkje achter de schermen

Het is vrijdag en dus staat het weekend weer voor de deur. Eindelijk.
Het was weer een week vol nieuwe gerechten, bestellingen, nieuwe klanten en ritjes door Groningen, Drenthe en Friesland. Het weekend komt voor ons dan ook precies op het goede moment. Om jou echt eens een inkijkje te geven bij Healthy Way, nemen we je vandaag mee in een dag van Mathijs. Zo zie jij wat er allemaal vooraf gaat, voordat we bij jou aanbellen met je maaltijden. 
 
Voorbereidingen
Voordat we in de ochtend alle maaltijden koken, moeten er natuurlijk eerst inkopen gedaan worden. Iedere dag voor het koken gaan wij langs allerlei verschillende adressen om de meest verse, gezonde en beste producten in huis te halen🥒.  Zo struinen wij over de markt, stappen we binnen bij lokale ondernemers zoals notenbar Ploeg’s en delicatessenwinkel Très Bien. Vervolgens gaan we langs de slager en de groothandel om de laatste producten in te kopen. 🌶️

busje
D-day   
07:00 
We starten de dag vroeg ⏰. Om 07:00 sta ik samen met de andere chefkoks in de keuken om het ontbijt en lunch dagvers voor jullie te maken. Hier zijn we zo’n twee uur mee bezig, zodat we rond 09:00 klaar zijn. Samen zorgen we ervoor dat alle gerechten netjes verpakt worden, zodat deze straks direct rondgebracht kunnen worden. 
 
09:00
Chefkok Merijn gaat verder met de mise-en-place, de voorbereidingen voor de avondmaaltijden. 🥩 Ikzelf laad alle gerechten in onze nieuwe Healthy Way-bus (gaaf geworden hé?) om vervolgens een grote ronde te doen. De meeste maaltijden bezorg ik in de binnenstad van Groningen en wijken hieromheen. Hier bel ik bij jou aan en heb jij je lunch en ontbijt weer voor elkaar J
 
11:30
Afhankelijk van het aantal bestellingen en de afstand ben ik rond een uur of 12:00 weer terug om Merijn te helpen. Samen gaan we nog een aantal uur aan de bak om de avondmaaltijden helemaal perfect te maken. Om 15:00 scheppen we de laatste lepels rijst in de bakjes, draaien we de laatste vega-burgers om en snijden we de laatste groentes 🥕🍖🥦. Hierna wordt alles luchtdicht en gesealed verpakt. Samen met een handgeschreven kaartje wordt jouw maaltijd in de inmiddels welbekende Healthy Way-tas gestopt. Als je extra geluk hebt zit er zelfs nog een klein cadeautje bij, zoals een extra bananenbrood of carrotcake. 🍌
 
15:30
Onze vaste bezorgers, Rick en Bryan, nemen via WhatsApp contact op met jullie om af te stemmen hoe laat de maaltijden bezorgd kunnen worden. Onze bezorgers zijn hier ongeveer van 15:30 tot 21:30 druk mee. Zelf ga ik in deze tijd weer op pad om de producten voor de volgende dag in te slaan. 🌍
 
17:00 
Nadat ik alle producten weer op de zaak heb gebracht, zorgen we ervoor dat de keuken weer helemaal tip top in orde is om de volgende ochtend weer te starten. Ik neem vaak nog een maaltijd voor mezelf mee, zodat ik niet s ‘avonds ook nog in de keuken moet staan. Want ik moet je eerlijk zeggen, na zo’n dag heb zelfs ik daar vaak geen zin meer in. 🍽️
 
Aan het einde van de week bedenk ik ook alvast weer het nieuwe menu voor de volgende week. Het nieuwe menu komt elke vrijdagavond weer online. Ben jij nu dus benieuwd naar het nieuwe menu voor volgende week? Klik op de knop hieronder en check de maaltijden die jij vanaf maandag kunt bestellen! 

Mathijs Bannink – eigenaar Healthy Way 

Bekijk het menu!

Tot slot willen wij jullie bedanken voor de support en leuke berichten. Fijn weekend en hopelijk tot volgende week! Healthy Way: gezonde, voedzame en dagverse maaltijd. 🥒
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Contactgegevens

Carolieweg 21
9711LR
Groningen

Mail: info@healthy-way.nl
Tel.: 050-2340889
WhatsApp: 06-37446290
KVK: 71638849

Onze pakketten

Middel 1@4x (1)

© 2021 Healthy Way - Created by Webexos.

X
Ga naar WhatsApp
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
.Heb je een vraag of wil je je maaltijden doorgeven? Maak dan gebruik van ons WhatsApp nummer.